DiY AUDIO

DiY AUDIO

DiY-audio.ro

Acest site este dedicat acelora dintre voi care pe langa aceste pasiuni mai au o pasiune si anume aceea de a mesteri, a bricola astfel de aparate si accesorii.

Sintagma diy-audio e compusa din englezescul DIY – prescurtarea la “Do it yourself”, si respectiv AUDIO, termen care nu mai are nevoie de explicatii. Scopul acestui site este popularizarea solutiilor DIY.

Cod curat si corect

Codul sursa este scris intr-o maniera profesionista ceea ce il face usor editabil de catre oricine detine cunostinte minime de HTML/PHP

Compatibil cu orice Browser

Suntem constienti de faptul ca fiecare dintre voi aveti preferinte in alegerea browserului web preferat. De aceea ne-am asigurat ca template-urile noastre va vor oferi o navigare placuta si corecta oricare ar fi alegerea dumneavoastra.

Limba site-ului

Doriti ca magazinul dumneavoastra sa fie afisat exclusiv in limba romana? NIci o problema, deoarece toate template-urile noastre sunt concepute in asa fel incat pot fi traduse in orice limba fara a modifica codul dursa.

Panou de configurare

Nu va faceti probleme incazul in care nu sunteti un dezvoltattor software cu experienta. Ve-ti avea la indemana toate uneletele pentru a schimba: logo-ul, iconitele sociale cat si layout-ul site-ului folosind o interfata intuitiva.

Project Description

DiY-audio.ro Acest site este dedicat acelora dintre voi care pe langa aceste pasiuni mai au o pasiune si anume aceea de a mesteri, a bricola astfel de aparate si accesorii. Sintagma diy-audio e compusa din englezescul DIY – prescurtarea la “Do it yourself”, si respectiv AUDIO, termen care nu mai are nevoie de explicatii. Scopul acestui site este popularizarea solutiilor DIY. Cod curat si [...]

Project Details

Client diy audio
Date September 28, 2016
Categories Magazin Online, template 01
VISIT THE SITE

© 2015 PLUSINFINIT SRL. Toate drepturile rezervate.

back to top