Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Contravaloarea produsului returnat se va restitui cumparatorului in termen de 14 zile de la primirea notificarii, daca dreptul de retragere s-a efectuat in termen. 

Perioada de retragere mentionata la alin. precedent expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul, intra in posesia  produselor;

Inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, cumparatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, cumparatorul poate alege una dintre urmatoarele variante: de a folosi modelul de formular de retragere prevazut in partea B din anexă la OUG 34/2014 sau de a face orice altă declaraţie neechivoca in scris in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Intentia de retragere trebuie comunicata vanzatorului de catre client obligatoriu in scris prin scrisoare recomandata trimisa la sediul Vanzatorului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

© 2015 PLUSINFINIT SRL. Toate drepturile rezervate.

back to top