Termeni si conditii generale:

I. DEFINITII

Art. 1.0 – Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de S.C PLUSINFINIT s.r.l. prin intermediul Artwork2sell.com (www.Artwork2sell.com).

Art. 1.1 – Artwork2sell.com defineste si denumeste in continuare SC. PLUSINFINIT s.r.l.. Cod Unic de Identificare: 17273544 Nr. Registrul Comertului: J05/405/2005 Adresa: Str. Lapusului 27A PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul Artwork2sell.com (www.Artwork2sell.com).

– Utilizator – defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile Artwork2sell.com.

– Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.

– Comanda – cerere adresata Artwork2sell.com de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii sau inregistrare domenii.

– Servicii – defineste orice servicii oferite pe website-ul Artwork2sell.com (www.Artwork2sell.com).

II. INTRODUCERE

Art. 2.0 – Prezentul document defineste cadrul in care Artwork2sell.com este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai.

Acest document reprezinta un acord intre Artwork2sell.com si clientii sai.

Toti clientii si utilizatorii serviciilor fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor Artwork2sell.com presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Art. 2.1 – Artwork2sell.com isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor.

III. COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 3.0 – Orice comanda se va face online pe pagina web Artwork2sell.com (https://www.Artwork2sell.com).

Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea.

Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare.

Artwork2sell.com nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Art. 3.1 – Informatii privind Protectia Datelor Personale: https://www.Artwork2sell.com/politica-de-confidentialitate.php

Clientul are obligatia sa citeasca Nota de informare privind Protectia Datelor Personale inainte de a continua procesul de comanda si trimitere a datelor catre Artwork2sell.com.

Art. 3.2 – Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular.

Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client.

Factura proforma nu are valoare contabila.

Art. 3.3 – Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 3.4 – Toate facturile proforme se vor trimite prin email iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Art. 3.5 – Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite factura fiscala.

Facturile fiscale se expediaza in format electronic “PDF” prin e-mail in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 106/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 703 din 18/10/2007 la art 155 se adauga urmatorul alineat : (11) Romania va accepta documentele sau mesajele pe suport hartie ori in forma electronica drept facturi.

Art. 3.6 – Facturile fiscale emise dupa data de 1 iunie 2008 sunt disponibile in format PDF si in contul de client la sectiunea “Facturi Fiscale”.

Art. 3.7 – Artwork2sell.com recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ce atesta acest lucru prin e-mail la plati@Artwork2sell.com daca plata a fost facuta prin banca.

Clientii beneficiaza de serviciile Artwork2sell.com imediat dupa plata facturii proforme insa se poate intarzia pana la 1-6 de ore de la confirmarea platii.

Art. 3.8 – Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 1 zile de la data scadentei de plata a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata.

Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Art. 3.9 – Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire sau servicii dupa trecerea a 5 zile de la data scadenta a facturii proforme daca plata nu a fost efectuata.

Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.

Art. 3.10 – Plata (Direct sau Transfer Bancar) – Toate facturile si platile directe (plata cu numerar) sau prin transfer bancar (OP, Depunere Numerar la Banca ING sau BRD sau Mandat Postal) catre Artwork2sell.com sunt procesate in RON.

Preturile afisate pe acest website sunt in EURO, includ TVA si se calculeaza la cursul BNR din ziua in care a fost emisa factura proforma.

Art. 3.11 – Plata Online (card online Paypal, 2Checkout ) – Platile online cu cardul sunt efectuate prin intermediul www.plationline.ro si sunt supuse unor termeni si conditii.

Va rugam cititi acesti termeni si conditii aici.

IV. INREGISTRAREA DOMENIILOR

Art. 4.0 – Inregistrarea domeniilor se face dupa confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proforme emisa pentru serviciile de inregistrare indiferent de tipul domeniului .ro, .eu, .com, etc.

Daca factura proforma a fost platita prin banca ING sau BRD confirmarea plati pentru domenii trebuie sa contina stampila bancii iar imaginea sau fotografia sa fie vizibila.

Daca plata facturii proforme a fost facuta prin Paypal, AlertPay, SMS sau card online atunci factura se va confirma automat.

Precizare: Optiunea de rezervare a domeniilor .ro a fost retrasa incepand cu data de 01.01.2008 de catre RoTLD iar domeniile se inregistraza doar dupa efectuarea platii!

Art. 4.1 – In cazul domeniilor romanesti sau internationale, datele se transmit catre autoritatile emitente a acestor domenii (ROTLD, ICANN, Eurid, sau autoritati internationale care emit diverse domenii).

Regulile de afisare a datelor personale in cazul acestor domenii revin acestor autoritati.

– In cazul Rotld: rotld.ro

– In cazul Eurid: eurid.eu

– In cazul domeniilor internationale emise de ICANN, Procesate prin intermenediul Demand Media INC, USA: enom.com

– Pentru domeniile procesate prin intermediul ENOM exista posibilitatea ascunderii datelor detinatorului prin optiunea ID Protect, disponibila contra cost.

In cazul in care clientul nu este de acord cu regulile de inregistrare a acestor domenii internationale inregistrarea nu poate fi realizata.

Art. 4.2 – Inregistrarea domeniilor se face in conformitate cu regulile generale impuse de ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

In functie de tipul domeniului, administratorul TLD (Top Level Domain) impune reguli clare de inregistrare si utilizare a domeniilor de internet.

Art. 4.3 – Domenii .RO – Artwork2sell.com este partener RoTLD (Romanian Top Level Domain) si inregistrarea domeniilor din Zona .RO presupune citirea si acceptarea tuturor regurilor impuse si reglementate de RoTLD.

Datele de inregistrare a domeniilor se transmit catre autoritatea emitenta a domeniilor .ro, RoTLD.

– Reguli de Inregistrare

– Contract pentru Inregistrare

Art. 4.4 – Domenii .EU – Artwork2sell.com furnizeaza servicii de inregistrare, reinoire si transfer al domeniilor .EU in conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names) iar inregistrarea domeniilor .EU presupune citirea si acceptarea tuturor regurilor impuse si reglementate de EURid.

– Politica de inregistrare .eu

– Termenii si conditiile .eu

Art. 4.5 – Domenii Internationale – Artwork2sell.com furnizeaza servicii de inregistrare, reinoire si transfer al domeniilor Internationale, prin parteneriatul cu eNom (eNom, Inc. Chicago, IL), in conformitate cu regulile specifice fiecarui tip de domeniu, reguli impuse de administratorii TLD (Top Level Domain).

– .COM – Domenii cu scop comercial. Se aplica regulile ICANN – COM.

– .NET – Domenii pentru retele, general sau comercial. Se aplica regulile ICANN – NET.

– .ORG – Domenii pentru organizatii sau comercial. Se aplica regulile ICANN – ORG.

– .BIZ – Domenii pentru firme sau uz comercial. Se aplica regulile ICANN – BIZ.

– .INFO – Domenii cu scop general. Se aplica regulile ICANN – INFO.

– .US – Domenii doar pentru Statele Unite ale Americii. Se aplica regulile usTLD.

– .UK – Domenii doar pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Se aplica regulile Nominet.

– .IN – Domenii India. Poate fi inregistrat indiferent de tara.

– .NAME – Domenii pentru nume propri. Se aplica regulile ICANN – NAME.

– .MOBI – Domenii dispozitive mobile. Detalii MOBI.

V. GARANTII SI RETURNAREA BANILOR

Art. 5.0 – Artwork2sell.com nu ofera garantia returnarii banilor.

Art. 5.1 – Orice plata catre Artwork2sell.com nu este rambursabila.

Art. 5.2 – In cazul unei indisponibilitati (downtime) a serviciilor pe o durata mai lunga ce insumeaza o medie mai mare de 2% dintr-o luna, clientul are dreptul la despagubiri ce nu pot sa depaseasca valoarea lunara a serviciului.

Aceste despagubiri se acorda procentual dupa formula urmatoare: < pret pachet inmultit(x) cu procentul de downtime(%) >.

Despagubirile se ofera doar la cererea clientului sub forma de credit ce este alocat in contul de client urmand sa fie scazut din factura urmatoare.

Daca se doreste renuntarea la servicii definitiv pentru motivul “indisponibilitati (downtime)” nu se mai ofera despagubiri.

VI. UTILIZAREA SERVICIILOR

Art. 5.3 – Serviciile oferite de Artwork2sell.com vor fi utilizate numai in scopuri legale.

Orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.

Art. 5.4 – Artwork2sell.com isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor Artwork2sell.com va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.

Art. 5.5 – In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller.

Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientrul Artwork2sell.com) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.

Art. 5.6 – UTILIZAREA SPATIULUI – Spatiul oferit poate fi folosit doar pentru stocarea fisierelor folosite la site (fisiere html, documente, scripturi, imagini, fisiere multimedia, email-uri) sau au legatura cu activitatea sitului sau a companiei.

Nu este permisa stocarea de fisiere pentru filesharing, torrents, mass downloads etc.

Art. 5.7 – Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislatiei din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.) este interzisa.

Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

– Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert.

– Materiale sau Legaturi catre de filme, canale tv, mp3 sau alte medii fara dovada dreptului de autor.

– Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc).

– Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut.

– Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase.

– Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare.

– Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen.

– Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni.

– Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale.

– Date cu caracter personal fara acordul in scris a persoanelor in cauza.

– Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal.

Art. 5.8 – POLITICA ANTI-SPAM

Trimiterea de mesaje e-mail cu scop comercial, publicitare sau in masa catre adrese e-mail o singura data sau in mod regulat trebuie sa respecte conditiile impuse de noi.

Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail in care persoanele se inscriu personal pentru a primi astfel de mesaje prin acceptul expres iar in toate mesajele trebuie publicata procedura de retragere din liste.

Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Conditii ce trebuiesc respectate la trimiterea mesajelor comerciale, publicitare sau in masa:

– Trimiterea de mesaje e-mail in masa trebuie facuta printr-un script ce foloseste conectarea SMTP.

– Folosirea sendmail din CGI sau PHP “mail()” este interzisa pentru trimiterea de mesaje e-mail in masa.

– Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie sa functioneze si sa aiba alocat spatiu suficient.

– Trimiteti mesaje doar persoanelor care si-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail.

– Arhivarea datelor introduse de catre destinatar la inscrierea in listele de e-mail incluzand data si ora inscrierii, adresa IP si datele despre vizita.

– Includeti in fiecare e-mail trimis datele complete si adevarate de identificare a expeditorului.

– Includeti in fiecare e-mail posibilitatea de a renunta la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie si respectata.

– Listele de adrese e-mail trebuie mentinute la zi, asigurativa ca aveti resursele de face acest lucru.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de gazduire, servicii sau resellerului.

Art. 5.9 – Trimiterea de mesaje comerciale sau publicitare nesolicitate denumite generic SPAM pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui website sau serviciu gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs.

Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin acceptul personal si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste.

Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:

– Are trecuta fraza “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte fraze asemanatoare.

– Daca datele de indentificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte.

– Daca nu puteti demonsta ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs.

– Daca procedura de retragere din baza de e-mailuri nu functioneaza.

– Daca folositi liste de e-mail cumparate (chiar si cu factura!) sau primite la schimb.

– Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de gazduire, servicii sau resellerului.

Art. 6.0. La prima incalcare a regulilor de trimitere a mesajelor comerciale nesolicitate denumite generic SPAM stipulate in contract, serviciile de gazduire vor fi suspendate sau trimiterea de mesaje va fi limitata.

Deblocarea sau ridicarea limitelor se face doar dupa trimiterea catre Artwork2sell.com prin e-mail a unui declaratii pe proprie raspundere semnata, datata si stampilata (in cazul firmelor) cu textul “Am citit, inteleg si sunt de acord cu politicile de trimitere a mesajelor e-mail stipulate in Contractul de Furnizare a Serviciilor, Artwork2sell.com.” insotita de o copie dupa actul de identitate sau a cerfificatului de inregistrare in cazul firmelor.

Art. 6.1. Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restrictionat de parola sau sisteme anti robot.

Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.

Art. 6.2. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual sau obscen, link-uri avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre.

Artwork2sell.com isi rezerva dreptul de a decide in ceea ce priveste legalitatea acestor websituri.

Art. 6.3. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

– Scripturi pentru proxy sau IRC

– Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent

– Scripturi pentru Top-uri sau Statistici

– Scripturi pentru File Sharing

– Scripturi pentru Retele de Socializare

– Scripturi pentru Redirectare Url Gratuita (url shortener)

– PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi

– Scripturi de tipul FormMail

– Chat room-uri

– Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute

– Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila

– Scripturi pentru streaming

VII. UTILIZAREA RESURSELOR

Art. 6.4 – Consumul excesiv de resurse este interzis in cazul pachetelor de gazduire web si reseller web.

Pentru a asigura buna functionare a serviciilor, siturile (contul de gazduire impreuna cu serviciile web) trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite:

Pachete Web hosting si Reseller web hosting

– Consum maxim CPU: 10%

– Consum maxim memorie RAM: 256M

– Numar maxim de procese concurente: 20

– Executie maxima Mysql(query time): 10 sec

Art. 6.5 – Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server.

Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta.

In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului.

In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller “Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatoari de resurse.

Artwork2sell.com supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Art. 6.6 – Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate contra-cost.

Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului.

In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

VIII. RESTRICTII

Art. 6.7 – Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor Artwork2sell.com fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.

Art. 6.8. Limitari si Functii oprite Apache / PHP:

Pachete Web hosting si Reseller web hosting

– Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…

– Deschidera de fisiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc…

– upload_max_filesize=64M

– memory_limit=128M

– max_execution_time=60

– max_input_time=300

– post_max_size=64M

– allow_url_fopen=off

– register_globals=off

– safe_mode=off

– disable_functions=system, exec, passthru, proc_open, popen, shell_exec, symlink, link, dl, syslog, pcntl_exec, pcntl_fork, pcntl_signal, pcntl_waitpid, pcntl_wexitstatus, pcntl_wifexited, pcntl_wifsignaled, pcntl_wifstopped, pcntl_wstopsig, pcntl_wtermsig

Art. 6.9 – Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate in functie de metoda de trimitere:

Pachete Web hosting si Reseller web hosting

– Mesaje trimise prin sendmail fara autentificare, functia mail(): 50 / zi /ora

– Mesaje trimise prin SMTP: 50 /zii /ora

NOTA: Headerele mesajelor trimise fara autentificare, functia mail(), nu pot fi rescrise!

Art. 7.0 – Acces si limitari MySQL:

– Pachete Web hosting si Reseller web hosting

– MySQL Remote Access – OPRIT

– max_allowed_packet = 1M

– max_user_connections = 8

IX. BACK-UP

Art. 7.1 – Backup-urile sunt facute de catre noi saptamanal.

Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor.

Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale unui cont.

X. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 7.2 – Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar.

Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Art. 7.3 – Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

Art. 7.4 – Clientul poate sa salveze istoricul de acces (access log) folosind optiunea disponibila in panoul de control.

Istoricul de acces cuprinde datele persoanelor care au accesat situl prin interfata http si/sau ftp.

Art. 7.5 – Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau pach) la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverul Artwork2sell.com.

De asemenea clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea Artwork2sell.com.

In caz contrar Artwork2sell.com isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.

XI. COMUNICAREA CU CLIENTII Artwork2sell.com

Art. 7.6 – Comunicarea cu clientii se desfasoara pe mail sau telefonic in cazuri de urgenta.

Suportul fiind oferit numai prin sistemul de tichete din zona de client Artwork2sell.com.

Clientul este de acord sa primeasca orice informatie privind serviciile, emiterea de proforme, notificare de neplata, suspendare a serviciilor sau alte comunicari legate de activitatea Artwork2sell.com pe oricare din canalele de comunicare de mai sus.

Comunicarea cu clienti se rezuma doar la serviciile oferite de Artwork2sell.com si nu va avea scopuri publicitare, decat in situatia in care clientul isi exprima acordul in acest sens.

XII. RASPUNDERE LIMITATA

Art. 7.7 – Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru.

Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii si/sau daune, fara a se limita la acestea, cauzate tertilor rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor.

Art. 7.8 – Artwork2sell.com ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.

Artwork2sell.com nu se obliga sa ofere suport pentru scripturi, configuratii, ajutor de genul: “ce este aia?”, “cum se face aia?”, etc…

Art. 7.9 – Artwork2sell.com nu este responsabila cu furnizarea catre clienti al istoricul de acces al siturilor (access log), acestea putand fi arhivate si descarcate de catre client din panoul de control.

Art. 8.0 – Artwork2sell.com nu ofera suport tehnic sau privind utilizarea pentru scripturile gratuite oferite clientilor.

Artwork2sell.com isi rezerva dreptul sa renunte la a oferi in orice moment scripturile oferite gratuit, fara o notificare prealabila.

Scripturile gratuite oferite includ, dar nu se limiteaza la RVSitebuilder, Pachetul Fantastico, etc…

XIII. TERMENI GENERALI

Art. 8.1 – Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva.

In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru insa nu veti primi banii inapoi pentru serviciile platite in avans.

Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza.

Art. 8.2 – Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni.

Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Art. 8.3 – Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

Art. 8.4 – Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus.

Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Art. 8.5 – Eventualele litigii intervenite intre parti in legatura cu executarea obligatiilor decurgand din prezentul contract se vor solutiona pe calea arbitrajului institutionalizat de catre curtea competenta, daca acestea nu au fost stinse pe cale amiabila.

Last update 01.11.2015

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2015 PLUSINFINIT SRL. Toate drepturile rezervate.

back to top